top of page
Frosty Ornaments

eindejaarsfeesten 2025

Nieuw dit jaar : De gerechten voor het eindejaarsmenu worden klaargemaakt in samenwerking met het atelier van Slagerij Wim & Chris uit Kalfort-Puurs. 

​

Aperitiefhapjes

  • Assortiment bladerdeeghapjes voor in de oven, per 10 stuks

  • Zuiders tapasbordje : olijven, zongedroogde en gevulde tomaatjes met een fijn kruidenkaasje, apero salami, kippenstick, pikant balletje, ... Per 2 of per 4 personen

  • Delicatessenplankje : een greep uit Europese culinaire delicatessen. Selectie van kazen : Alta Badia (It), Bauerenstolz (Au), Flandrien Grand Cru (B), Tête de Moine (Ch), Fourme d'Ambert (Fr). Fijne charcuterie :  Serranoham, Parmaham, Abruzesse en Lomo. Per 4 personen 

​​​

Feestsoepen

  • Tomatensoep met balletjes

  • Kalfortse aspergesoep

  • Boschampignonsroomoep met buikspek

  • Feestelijke vissoep

​​

Voorgerechten - koud

  • Carpaccio van Belgisch witblauw

  • Vitello tonnato

  • Bordje met gekarameliseerde gerookte zalm en forel, geparfumeerd met een frisse Granny Smith-appel 

​​

Voorgerechten - warm​

  • Vispannetje van het huis

  • Scampi van de chef met een heerlijke roze pepersaus

  • Huisgemaakte kaaskroket

  • Huisgemaakte garnaalkroket

​

Hoofdgerechten - vlees

  • Gevulde kalkoenfilet in een wilde boschampignonssaus

  • Biggetjeshaas in een Frans pepersausje

  • Parelhoenfilet van de chef en een verfijnde jussaus

  • Klassieker : hertenfilet 'Forestière'

Groentengarnituur inbegrepen​

Extra bij te bestellen : woudappel en/of kroketten (per 10 stuks)

​​​

Hoofdgerechten- Vis​

  • Zalmfilet met een culinaire witte wijnsaus en fijne groentjes

  • Tongrolletjes op Normandische wijze

  • Kabeljauwhaas in een verfijnde kreeftensaus

Inclusief huisgemaakte puree en fijne groentjes​​

​

desserten

Kerst- of Nieuwjaarsgebak per 4 of per 6 personen, keuze uit slagroom of crème-au-beurre

​​

Feestschotels

  • Fondue : rund-, kalkoen-, kip-, en varkensreepjes, mini feest- en chipolataworstjes en 4 soorten balletjes, verschillend sausjes

  • Gourmet : biefstuk, kalfslapje, chipolata, pitta, cordon bleu, kalkoenschnitzel, saté en filet mignon,  verschillende sausjes en pannenkoekendeeg

  • Fijnproeversgourmet : steak van de chef, feestworstje, hertenkalf, filet mignon, lamskotelet, eendenborstfilet, gemarineerde kippenfilet, scampi van de chef, verschillende sausjes en pannenkoekendeeg

  • Kindergourmet : mini-hamburger, chipolata, kiplapje, kalkoenschnitzel, verschillende sausjes en pannenkoekendeeg

  • Veggiegourmet : een duo van groentenburgers, gegrilde courgette, aubergine met kaas, champignon met kruidenkaas en grillkaas, verschillende sausjes en pannenkoekendeeg

  • Visgourmet : scampi van de chef, zalm-, kabeljauw- en tongfilet, zeebaars, barbeel, tilapia, verschillende sausjes en pannenkoekendeeg

  • Steengrill : rumsteak, lamskotelet, filet mignon, kalfsfilet, eendenborstfilet, kalkoenfilet en mini-feestworstje, verschillende sausjes

 

Kan aangevuld worden met : 

  • Koud groentenbuffet (fijne slamix, tomaatjes, komkommersalade, sla gezond, pastasalade en koude aardappeltjes)

  • Warme wintergroentengarnituur (fijne boontjes met spekblokjes, zoete jonge worteltjes en gekarameliseerd witloofstronkje

​​​

Feestelijke warme gerechten

Per halve of hele kilo

  • Klaargemaakt konijn

  • Wildragout

  • Varkenswangen

  • Vol-au-vent

  • Kalfsfricassee

  • Kalkoen met sinaasappel

  • Kalkoenstoofpotje

  • Italiaans stoofpotje

  • Visfestijn

​​

speciaal voor kerstmis

(Niet beschikbaar voor oudejaar/nieuwjaar)

Gevulde kalkoenfilet met wilde boschampignons, truffel en cognac

​​

Warme sauzen (per liter)

  • Champignonsaus

  • Pepersaus

  • Bearnaisesaus

  • Jussaus

  • Appelsiensaus

  • Wildsaus

​​​

aardappelproducten

  • Kroketten (per 10 stuks)

  • Puree (per halve kilo)

  • Gratin dauphinois (per halve kilo)

  • Koude aardappelen (per halve kilo)

​​

Kaasplank

Een schotel met smeuïge Franse en Belgische kazen, rijkelijk versierd met vers fruit, druiven, noten, dadels, vijgen en abrikozen

​​

charcuterieschotel

Een waaier van fijne charcuterie met overheerlijke huisgemaakte salades verfraaid door fruitprimeurs

​​​​

Afhalen

Je kan je bestelling afhalen op volgende momenten :  

  • Woensdag 24/12/2025 :        16 u tot 18 u

  • Donderdag 25/12/2025 :     10 u tot 11.30 u

  • Woensdag 31/12/2025 :        16 u tot 17.30 u​​

​

Afhaaladres : Pollareveld 42 1861 Meise (Westrode)

​

Bestellen

Bestellingen sluiten af op 

  • Donderdag 18/12 (kerstmis)

  • Woensdag 24/12 (nieuwjaar) 

​

​

☎: 0472 29 02 55

✉: wimvancauwenbergh@telenet.be

www.wikkeskookt.be

Elke bestelling is pas geldig na onze bevestiging.

De aangegeven prijzen zijn onder voorbehoud van prijsschommelingen op de markt.

​

​

Het team van Wikkes Kookt wenst u prettige feestdagen en een sprankelend 2026!

bottom of page